palvelut / hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointia yritykselle

Hakukoneoptimoinnin tarkoitus on saada sijoituksellesi tuottoa. Sijoituksellesi saadaan tuottoa tuomalla asiakkaita orgaanisesti sivuillesi hakukoneiden kautta. Loppupeleissä se on vain simppeliä matikkaa. Isompi budjetti tarkoittaa enemmän aikaa hakukoneoptimointiin tarkoittaa enemmän kävijöitä sivuillesi on enemmän myyntiä yrityksellesi. Jos voisin antaa sinulle kymmenen kertaa sijoitetun rahasi takaisin vuodessa aloittaisitko hakukoneoptimoinnin tänään vai huomenna?

Hakukoneoptimointi-yritykselle
Miksi?

Hakukoneoptimointia kotisivuille

Hakukoneoptimointi auttaa yritystä saavuttamaan kilpailuetua verkossa ja kasvattamaan liiketoimintaansa pitkällä aikavälillä. Yrityksen verkkosivusto on usein sen tärkein myyntikanava ja hakukoneoptimointi auttaa varmistamaan, että kotisivut on löydettävissä ja houkutteleva potentiaalisille asiakkaille.

Kilpailuetu hakukoneissa

Hakukoneoptimointi voi antaa yrityksellesi kilpailuetua verrattuna muihin saman alan yrityksiin, jotka eivät ole panostaneet hakukoneoptimointiin. Sijoittumalla korkeammalle hakutuloksissa voit houkutella enemmän kävijöitä ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Lisää näkyvyyttä ja liikennettä

Hakukoneoptimointi (SEO) auttaa parantamaan verkkosivustosi sijoitusta hakukoneiden hakutuloksissa, mikä lisää näkyvyyttäsi potentiaalisille asiakkaille ja kävijöille. Mitä paremmin sivusi sijoittuu hakutuloksissa, sitä todennäköisemmin kävijät klikkaavat sivustollesi ja lisäävät liikennettäsi.

Säästää markkinointikuluja

Hakukoneoptimointi voi auttaa säästämään markkinointikuluja, sillä se on yleensä halvempaa kuin perinteiset mainosmuodot. Kun verkkosivustosi sijoittuu korkeammalle hakutuloksissa, voit houkutella luonnollista liikennettä ilmaiseksi, mikä voi auttaa vähentämään mainoskuluja.

Pidemmän aikavälin vaikutukset

Hakukoneoptimoinnilla on pidemmän aikavälin vaikutuksia, toisin kuin esimerkiksi maksetulla mainonnalla. Kun sivustosi sijoittuu korkeammalle hakutuloksissa, se voi pysyä siellä pidemmän aikaa, mikä auttaa houkuttelemaan jatkuvaa liikennettä ja lisäämään yrityksesi näkyvyyttä verkossa.

Prosessi

Hakukoneoptimointi

1
1

Hakukoneoptimoinnin nykytilanteen ja tarpeen kartoitus

On tärkeää tietää missä mennään tällä hetkellä hakukoneoptimoinnin kanssa ja minne halutaan mennä tulevaisuudessa. Katsotaan yhdessä missä olet tällä hetkellä kotisivujen kanssa ja katsotaan mitä esteitä on tavoitteesi pääsemiseen.

2

Hakukoneoptimoinnin suunnitelman luominen

Hakukoneoptimoinnin ensimmäinen vaihe on aina suunnitelman luominen. Jokaisen yrityksen ja toimialan hakukoneoptimointi on vähän erilaista, joten luodaan yksilöllinen suunnitelma juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

2
3
3

Tutkimusvaihe

Lähes aina hakukoneoptimoinnin suunnitelmassa on kuitenkin ensimmäisenä tutkimusvaihe. Avainsanatutkimus ja kilpailijatutkimus. Tutkitaan avainsanoja mitä kannattaisi tavoitella. Tutkitaan myös missä asioissa kilpailijasi pärjää.

4

On-page & off-page SEO

Sitten alkaa tutkimusvaiheessa havaittujen ideoiden implementointi. Hakukoneoptimoinnissa esimerkiksi luodaan lisää sisältöä, rakennetaan linkkejä sivustollesi ja optimoidaan sivustoasi teknisesti. Tietenkin mitataan kaikkea tekemistä, jotta tiedät miten paljon kävijämäärät kasvaa.

4
näillä asioilla...

Teen sinulle kilpailuedun hakukoneissa

Avainsanatutkimus

Etsin avainsanoja, joilla on korkea hakuilmaisuus ja matala kilpailu. Näin varmistan, että sivustosi sijoittuu korkealle hakutuloksissa, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät näitä avainsanoja.

Hakukoneoptimoin sisältösi

Mittaan ja optimoin jo valmista sisältöäsi. Hakukoneoptimointi ei ole vain uuden sisällön tuottamista vaan myös vanhan optimointia eli parantamista.

hakukoneoptimoin sivustosi teknisesti

Huolehdin teknisistä tekijöistä, kuten verkkosivuston nopeudesta ja responsiivisuudesta. Nämä tekijät vaikuttavat sivustosi hakukonenäkyvyyteen ja käyttäjäkokemukseen.

Rakennan linkkejä

Rakennan laadukkaita linkkejä muihin sivustoihin, sillä ne auttavat parantamaan sivustosi arvoa hakukoneissa. Linkkejä rakentamalla Google ajattelee, että sisältösi on tarpeellista jos muutkin sivut haluaa siihen linkittää.

Kilpailijatutkimus

Tässä tarvitsen myös vähän apuasi. Sinä tiedät parhaiten yrityksestäsi ja sinun kilpailijoistasi. Kerro minulle kilpailijoistasi niin tutkin heidän menestystä. Hakukoneoptimoinnissa voitetaan toinen tekemällä enemmän ja paremmin.

Luon uutta sisältöä

Kirjoitan sisältöä, joka vastaa käyttäjien tarpeita ja sisältää tärkeitä avainsanoja. Sisältöä kirjoitetaan esimerkiksi blogeihin ja ländäreihin. Ländärit on sivuja mitkä löytyvät vain hakukoneista juuri oikeilla avainsanoilla.

Hakukoneoptimointi on työtä mitä pitää tehdä jatkuvasti. Jos haluat näkyä Googlen etusivulla et voi ottaa välipäiviä. Onneksi voit ulkoistaa tehtävän minulle.

Hakukoneoptimointi hinta

Molemmat paketit sisältää samoja asioita, joten valitse paketti mikä sopii yrityksesi budjettiin. Teen yksilöllisen strategian juuri sinun budjetille. Jos et tiedä kumman valita ota yhteyttä niin selvitetään asia yhdessä.

Peruspaketti

Peruspaketti sopii kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat kasvattaa näkyvyyttä hakukoneessa. Yksilöllinen SEO strategia juuri teidän 1000€/kk budjetille.

1000€ / kk
Sisältää:

Verkkosivu auditointi

Yksilöllinen SEO strategia

Avainsanatutkimus

Kilpailijatutkimus

on-page SEO

off-page SEO

Linkkien rakentaminen

Kuukausittainen raportti

Superpaketti

Superpaketti sopii niille, jotka haluaa mennä vielä sen extra metrin hakukonenäkyvyydessä. Yksilöllinen SEO strategia juuri teidän 2500€/kk budjetille.

2500€ / kk
Sisältää:

Verkkosivu auditointi

Yksilöllinen SEO strategia

Avainsanatutkimus

Kilpailijatutkimus

on-page SEO

off-page SEO

Linkkien rakentaminen

Kuukausittainen raportti

*Hinnat on merkitty alv 0, joten hintoihin lisätään alv 24%.

Usein kysyttyjä

Mitä hakukoneoptimointi tarkoittaa?
Paljonko hakukoneoptimointi maksaa?
Miten pitkään hakukoneoptimointi kestää?
Miten paljon hakukoneoptimointi tuottaa rahaa?
Putoaako Google sijoitukseni jos lopetan hakukoneoptimoinnin?
Onko mitään takuita hakukoneoptimoinnissa?
Joudunko allekirjoittamaan pitkän sopimuksen?
Voitko saada minut Google haussa ensimmäiseksi?

Parempi Google sijoitus yhteydenoton päässä

Ota yhteyttä minuun alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla niin ryhdytään hommiin. Vastaan sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

📧 kevin@kestodigital.fi

Kertoisitko ensin itsestäsi

Kertoisitko tarkemmin hakukoneoptimointi tarpeista

Kiitos! Viestisi on vastaanotettu. Olen sinuun yhteydessä.
Oho! Jotain meni väärin lähettäessä viestiä.
Painamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteeseesi, jotta voimme parantaa sivuston navigointia, analysoida sivuston käyttöä ja tukea markkinointitoimiamme. Katso lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.