Referenssit

NFT projektille nettisivut
- Verkkosivut - Suunnittelu & Toteutus - Webflow

NFT projektille nettisivut

https://www.expandables.io/

NFT eli "non-fungible token" projektille toteutettiin verkkosivut Webflow:lla. Projektiin kuului verkkosivujen suunnittelu ja toteutus yhteistyössä projektin digitaalisen artistin kanssa. Verkkosivuista haluttiin pikselimäiset ja haluttiin esitellä paljon projektin artistista suuntaa. Verkkosivut toteutettiin todella nopealla aikataululla. Sivut tehtiin kahdessa viikossa.

Verkkosivut rakennusliikkeelle
- Logo - Verkkosivut - Tekninen SEO - Sisällöntuotanto - Webflow

Verkkosivut rakennusliikkeelle

https://www.rakennusliikejaj.fi/

Rakennusliike jaj verkkosivu toteutukseen kuului suunnittelun ja rakentamisen lisäksi logon suunnittelu ja sisällöntuotanto. Verkkosivut toteutettiin Webflow:lla. Teknisenhakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon ansiosta verkkosivut päätyivät muutamassa kuukaudessa googlen hakutuloksen ensimmäiseksi omassa kaupungissa.

Verkkosivut fine dining ravintolalle
- KONSEPTI - Logo - Suunnittelu - Verkkosivut - Webflow

Verkkosivut fine dining ravintolalle (Konsepti)

https://deli-divine.webflow.io/

Deli Divine ravintola konsepti syntyi siksi, koska halusin antaa oman kantani siitä minkälaiset olisi hyvät sivut ravintolalle. Idea syntyi siitä, kun olin lomalla Tanskassa. Kello oli paljon ja nälkä kova, joten tein niin miten aina tuntemattomassa paikassa - lähdin etsimään netistä ruokapaikkaa. Etsiessäni ruokapaikkaa huomasin, että ravintoloilla ei saattanut olla ollenkaan nettisivuja tai sieltä ei löytynyt esimerkiksi ruokalistaa. Luotettavan paikan etsiessä kesti ihan turhan pitkään. Siitä tulikin ajatus jos minä teen päätöksen ruokapaikasta nettisivujen avulla varmaan moni muukin tekee.

Verkkosivut konsultille
- Verkkosivut - Tekninen SEO - Logo - Wordpress

Verkkosivut julkisten hankintojen konsultille

http://www.kaisaconsulting.fi

Tammikuun aikana 2023 toteutettiin verkkosivut julkisten hankintojen konsultille. Toteutukseen kuului suunnittelu, tekninen toteutus wordpressiin, logon muokkaaminen mallista ja tekninen hakukoneoptimointi sivuille. Sivustolle lisättiin myös Google analytiikka, jotta kävijöitä voidaan mitata. Projektiin kului aikaa noin 2 viikkoa.

Painamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteeseesi, jotta voimme parantaa sivuston navigointia, analysoida sivuston käyttöä ja tukea markkinointitoimiamme. Katso lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.