- Verkkosivut - Suunnittelu & Toteutus - Webflow

NFT projektille nettisivut

NFT eli "non-fungible token" projektille toteutettiin verkkosivut Webflow:lla. Projektiin kuului verkkosivujen suunnittelu ja toteutus yhteistyössä projektin digitaalisen artistin kanssa. Verkkosivuista haluttiin pikselimäiset ja haluttiin esitellä paljon projektin artistista suuntaa. Verkkosivut toteutettiin todella nopealla aikataululla. Sivut tehtiin kahdessa viikossa.

NFT projektille nettisivut

Sivuston suunnittelu & rakentaminen

Sivustoa alettiin nopeasti suunnittelemaan yhdessä, sillä projektin aikataulu oli tosi nopea. Suunnitelman mukaan kaksi viikkoa aikaa projektin tekemiseen. Yleensä nopeassakin toimituksessa haluan käyttää suunnittelemiseen kaksi viikkoa ja toteutukseen kaksi viikkoa. Projekti haastoi minua teknisesti ja ajallisesti.

Sivuston suunnittelu tapahtui Figma sovelluksella. Figmalla suunniteltiin sivuston tietokone- ja puhelinnäkymät. Projektissa otetiin jatkuvasti palautetta (joka päivä) suunnittelusta aikataulun takia. Verkkosivuston designista haluttiin pikselimäinen. Tämän huomaa esimerkiksi kuvista ja käytetystä fontista. Projektissa oli mukana artisti, joka teki suurimmanosan verkkosivuston kuvista. Tein artistin kanssa läheistä yhteistyötä, jossa suunnittelin mitä kuvia tarvitsen ja sen perusteella pyysin artistia luomaan kuvat.

Suunnittelun jälkeen verkkosivustoa alettiin rakentamaan Webflow:lla. Rakentamisessa kesti noin viikko. Rakentaminen tehtiin täysin suunnitelman mukaisesti. Hankin myös sivustoa varten verkkotunnuksen tai domainin ja varmistin sivuston ja tunnuksen yhdistämisen.

Jatkokehittäminen

Sivustoa jatkokehitettiin jatkuvasti muutaman kuukauden ajan. Tein yhteistyötä projektin sisäisten ohjelmoijien kanssa.

Sytyttikö tämä projekti ideoita? Voit ottaa minuun yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

📧 kevin@kestodigital.fi

Kertoisitko ensin itsestäsi

Kertoisitko tarkemmin projektistasi

Kiitos! Viestisi on vastaanotettu. Olen sinuun yhteydessä.
Oho! Jotain meni väärin lähettäessä viestiä.
Painamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteeseesi, jotta voimme parantaa sivuston navigointia, analysoida sivuston käyttöä ja tukea markkinointitoimiamme. Katso lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.