- KONSEPTI - Logo - Suunnittelu - Verkkosivut - Webflow

Verkkosivut fine dining ravintolalle (Konsepti)

Deli Divine ravintola konsepti syntyi siksi, koska halusin antaa oman kantani siitä minkälaiset olisi hyvät sivut ravintolalle. Idea syntyi siitä, kun olin lomalla Tanskassa. Kello oli paljon ja nälkä kova, joten tein niin miten aina tuntemattomassa paikassa - lähdin etsimään netistä ruokapaikkaa. Etsiessäni ruokapaikkaa huomasin, että ravintoloilla ei saattanut olla ollenkaan nettisivuja tai sieltä ei löytynyt esimerkiksi ruokalistaa. Luotettavan paikan etsiessä kesti ihan turhan pitkään. Siitä tulikin ajatus jos minä teen päätöksen ruokapaikasta nettisivujen avulla varmaan moni muukin tekee.

Verkkosivut fine dining ravintolalle

Mitä ravintolan verkkosivuilla halutaan saavuttaa?

Moni saattaa ajatella, että vastaus kysymykseen on helppo, "No tottakai asiakkaita halutaan lisää". Jos ravintolan verkkosivujen on tarkoitus tuoda lisää asiakkaita ravintolalle niin miksi niihin ei panosteta? Jos verkkosivuilla halutaan saavuttaa jokin tietty asia, täytyy jokaista päätöstä ajatella sen kannalta. Esimerkiksi jos halutaan ravintolalle lisää asiakkaita nettisivujen kautta miten se onnistuu? Luottamusta täytyy kasvattaa, sivustojen täytyy antaa tarpeeksi informaatiota, pöydän varaaminen pitää tehdä helpoksi, sivustojen pitää kuvastaa ravintolaa - arvoja ja ruokia. Kuitenkin mielestäni tärkein asia ravintolan verkkosivuilla on se, että kävijälle luodaan mielikuvaa ravintolakokemuksesta. Parhaiten tällaisen mielikuvan saa kävijälle aikaan käyttämällä näyttäviä ja hyvä laatuisia kuvia esimerkiksi ravintolasta ja ruuista.

Miten kävijälle luodaan mielikuva ravintolakokemuksesta

Kuten sanoin mielestäni tärkein asia on luoda mielikuva ravintolakokemuksesta. Mielikuva voidaan luoda rakentamalla tarina verkkosivulle. Kyseisessä konseptissa loin tarinan käyttämällä kuvia hyväkseni. Tarina alkaa kuvalla ravintolan ulkopuolelta. Heti luodaan kävijälle mielikuva siitä, kun saavutaan ravintolalle.

Verkkosivut fine dining ravintolalle

Tarina sivustolla jatkuu pöytään, josta kuva kertoo enemmän mitä pystyisi kirjoittamaan. Tämä on myös oiva paikka kertoa, jotain lyhyesti ravintolasta.

Verkkosivu ravintola

Tietysti sen jälkeen kun istutaan pöytään tilataan ja ruvetaan herkuttelemaan. Mikä kasvattaakaan paremmin ruokahalua, kuin ruokakuvat.

Kotisivut fine dining ravintola

Heti ensikättelyssä luotiin kävijälle tarina koko ravintolakokemuksesta. Ravintolaan tulosta ruokien syöntiin asti. Tietysti, jos ravintolassasi on jokin muu syy miksi tulla on se hyvä lisätä tarinaan. Tarinan jälkeen sivustolla tehdään helpoksi menun katselu ja pöydän varaaminen. Jos kävijä haluaa syventyä vielä ravintolaan sivuston lopussa vielä uusimmat uutiset ravintolan tapahtumista. Kävisitkö sinä tässä ravintolassa syömässä verkkosivujen perusteella?

Jos haluat katsoa esimerkkisivua klikkaa: Deli Divine

Sytyttikö tämä projekti ideoita? Voit ottaa minuun yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

📧 kevin@kestodigital.fi

Kertoisitko ensin itsestäsi

Kertoisitko tarkemmin projektistasi

Kiitos! Viestisi on vastaanotettu. Olen sinuun yhteydessä.
Oho! Jotain meni väärin lähettäessä viestiä.
Painamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteeseesi, jotta voimme parantaa sivuston navigointia, analysoida sivuston käyttöä ja tukea markkinointitoimiamme. Katso lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.