- Logo - Verkkosivut - Tekninen SEO - Sisällöntuotanto - Webflow

Verkkosivut rakennusliikkeelle

Rakennusliike jaj verkkosivu toteutukseen kuului suunnittelun ja rakentamisen lisäksi logon suunnittelu ja sisällöntuotanto. Verkkosivut toteutettiin Webflow:lla. Teknisenhakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon ansiosta verkkosivut päätyivät muutamassa kuukaudessa googlen hakutuloksen ensimmäiseksi omassa kaupungissa.

Verkkosivut rakennusliikkeelle

Sivuston suunnittelu & rakentaminen

Ennen suunnittelun aloittamista selvitettiin yhdessä mitkä ovat tärkeimmät asiat nettisivuissa. Asiakkaalla ei ollut ennen verkkosivuja, joten verkkosivujen rakentamisen suurin syy oli kilpailukyvyn ylläpitäminen ja imago. Verkkosivuissa haluttiin kuitenkin viestiä luotettavuutta ja sitä miten tehdään töitä asiakaslähtöisesti. Tärkeää oli myös viestiä, että palvelut ovat vain yritysasiakkaille. Suunniteltiin ja sovittiin yhdessä sivuston sivujen määrä ja mitä sivut pitää sisällään. Tärkeimmät sivut olivat etusivu ja referenssi sivusto.

Sivuston suunnittelu lähti käyntiin Figma sovelluksella. Figmalla suunnittelin sivuston tietokonenäkymää ja mobiilinäkymää. Suunnittelin myös sivuston sisältöä valmiiksi Figmaan, jotta muokkaaminen ja suunnittelu olisi ketterää. Suunnittelussa otin huomioon asiakkaan toiveet mitä sivustojen pitäisi viestiä. Asiakas halusi myös uudistaa logonsa samalla. Logossa haluttiin käyttää samanlaisia brändille tuttuja värityksiä. Tein monta ehdotusta logosta, joita aina muokattiin tarpeiden mukaan. Lopullinen logo saatiin aikaan suunnittelu vaiheen aikana. Valmiin suunnitelman esitin asiakkaalle, joka hyväksyttiin muutamien muutoksien jälkeen. Verkkosivuston rakentaminen voitiin aloittaa.

Sivusto rakennettiin suunnitelman mukaisesti Webflow:lla. Rakentaminen tapahtui hyvin nopeasti ja ongelmitta. Sivustoihin liitettiin myös Googlen analytiikka. Sivuston rakentamiseen kuului myös verkkotunnuksen ostaminen ja yhdistäminen. Kaikki kuului hintaan eikä asiakkaan tarvinnut tehdä sivustojen eteen muuta kuin hyväksyä suunnitelma ja lähettää referenssit sekä niiden kuvat.

Julkaisun jälkeen

Julkaisun jälkeen tein vielä muutamia muutoksia hakukoneoptimoinnin takia, esimerkiksi optimoin Google My Business profiilin ja muutin muutamia avainsanoja. Kaikki muutos ja päivitykset onnistuivat, sillä sivut pääsivät Googlen ensimmäiseksi hauksi omassa kaupungissa. Julkaisun jälkeen lisättiin myöhemmin myös uusia asioita sivustolle, kuten verkkolaskutuksen ohjeet. Hoidan myös sivuston ylläpidon, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia sivuista ollenkaan.

Sytyttikö tämä projekti ideoita? Voit ottaa minuun yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

📧 kevin@kestodigital.fi

Kertoisitko ensin itsestäsi

Kertoisitko tarkemmin projektistasi

Kiitos! Viestisi on vastaanotettu. Olen sinuun yhteydessä.
Oho! Jotain meni väärin lähettäessä viestiä.
Painamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteeseesi, jotta voimme parantaa sivuston navigointia, analysoida sivuston käyttöä ja tukea markkinointitoimiamme. Katso lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.